Showbiz

#asasin #wanted #angelina jolie

Angelina Jolie in Wanted 2

a dezvaluit ca a inceput pregatirile filmul si planuieste sa readuca la viata personajul interpretat de Angelina Jolie, informeaza aceshowbiz.com.

Agentia de stiri din rusia, RIA Novosti, a dezvaluit ca omul din spatele filmului Wanted planuieste o revenire pe marile ecrane. "In iulie vom incepe pregatirile pentru film", a declarat Timur Bekmambetov.

Regizorul in varsta de 47 de ani, a dezvaluit mai multe despre viitoarea productie: "Cred ca cel mai tarziu in iarna vom incepe filmarile. Acestea vor avea loc in America, India si Russia". Regizorul a promis si ca va duce din nou in prim plan personajul interpretat de Angelina Jolie, Fox, care moare in primul film Wanted.

Bugetul alocat pentru acest film va fi de peste 150 de milioane de dolari, iar regizorul a sugerat si ca actorul Konstantin Khabenskiy va fi pe lista sa de distributie. "Cat priveste personajul interpretat de Konstantin Khabenskiy ma mai gandesc, insa cel mai sigur va aparea si el", a mai declarat regizorul.

Filmul Wanted urmareste poveste lui Wesley Gibson, un tanar a carui viata se schimba o data cu recrutarea sa intr-o societate secreta de asasini , The Fraternity.

Urmareste trailerul filmului Wanted:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea