Showbiz

#angelina jolie #tatuaj #tattoo #arta

Angelina Jolie: "Imi iubesc tatuajele"

Angelina Jolie a vorbit despre pasiunea ei pentru tatuaje intr-un interviu pentru ultimul numar al revistei australiene Post-Modern Ink.

“Imi iubesc tatuajele”, a spus Jolie care are pe corp nu mai putin de 13 desene cu diferite semnificatii.

“Tatuajele sunt o forma de arta. Nu mi se pare anormal ca cineva sa vrea sa marcheze pe propria piele lucrurile care conteaza pentru ei. Cel mai recent tatuaj al meu este un text sacru in Cambogiana tatuat pe verticala. Il am spate”, a spus Angelina.

Actrita a mai povestit si despre cum a ajuns sa-si tatueze pe spate dragon ceva mai special.

“Tatuajul cu dragonul a fost cea mai mare surpriza. Eram in Amsterdam si vroiam sa fac ceva nebunesc, asa ca mi-am dat pantalonii jos la un salon de tatuaj si m-am trezit a doua zi dimineata cu un dragon foarte amuzant pe spate. Mi-am dorit mereu un dragon, dar al meu are limba albastra. Pentru mine dragonul este asemanator cu femeia: puternic si elegant”, a dezvaluit Jolie.

Partenera lui Brad Pitt a facut apoi lumina si in cee ce priveste zvonul ca l-ar fi injunghiat pe Billy Bob Thornton , fostul ei sot. “A circulat la un moment dat un zvon cand eram impreuna cu Billy cum ca l-as fi injunghiat si apoi am ajuns intr-un spital de boli mintale . Mi s-a parut amuzant. Daca as fi vrut sa-l omor, as fi facut-o”, a afirmat Angelina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea