Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #bafta #oscar 2009

Angelina Jolie ii pazeste fundul lui Brad...la propriu

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt atat de indragostiti, incat uita sa-si mai ia mana de pe partile intime ale celuilalt. Asta s-a intamplat duminica seara, la decernarea premiilor BAFTA , cand Angelina a fost fotografiata cu mana pe posteriorul lui Brad.

angelina jolieChiar daca vremea era friguroasa in capitala Angliei, cuplul Brangelina a facut senzatie pe covorul rosu, iar fotografii au profitat de ocazie, surprinzandu-i pe cei doi in ipostaze nu tocmai cuminti.

Asa cum se vede in fotografia de pe socialitelife.com, Angelina si Brad sunt fotografiati din spate in timp ce pozau nonsalant pentru presa pe covorul, iar actrita isi tine mana posteriorul partenerului ei.

In cadrul galei BAFTA, Angelina Jolie si Brad Pitt au fost subiect de gluma pentru Mick Jagger , care, invitat sa inmaneze un premiu, a spus: "Sir Anthony Hopkins se afla in acest moment in studio, alaturi de Amy Winehouse. Sper ca saptamana viitoare, Sir Brad si toata familia Pitt sa cante Sunetul muzicii pe scena BRIT Awards ".

cuplul jolie-pitt se pare ca nu a fost insa deranjat de gluma lui Jagger, pentru ca amandoi au plaudat amuzati.

Urmareste trailerul filmului Changeling pentru care Angelina Jolie a fost nominalizata la Oscar si BAFTA.

 

 

 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea