Showbiz

#angelina jolie #tabloide #familie #copii

Angelina Jolie ignora tabloidele

Angelina Jolie spune ca ignora povestile despre ea si Brad Pitt din tabloide si ca singura ei prioritate este familia, informeaza showbizspy.com.

Actrita, care are sase copii impreuna cu Brad Pitt, spune ca nu intelege de ce lumea este atat de interesata de viata sa personala. Ea spune ca este un om normal. "Nu cer atata atentie din partea tabloidelor, asa ca nu le citesc niciodata. In primul rand eu sunt mama. Asta este prioritatea mea", a declarat Angelina Jolie.

"Am o familie de care trebuie sa am grija. Nici macar nu ies atat de mult. Calatoresc si fac filme. Si cam atat. Nu inteleg de ce lumea vrea sa stie mai mult despre viata mea. Exista tendinta asta, ca oamenii sa stie cat mai mutle despre viata ta personala. Sunt obisnuita cu nebunia asta", a mai completat Angelina.

Angelina Jolie, in varsta de 34 de ani, a spus recent ca se considera o persoana cat se poate de normala.

"Sunt o mama devotata si o persoana foarte normala. Imi dedic timpul liber evenimentelor de caritate si sunt foarte interesata de problemele sociale. In acelasi timp, principalul meu tel sunt copiii mei. Vreau sa fiu alaturi de ei in momentele importante din viata lor", a dezvaluit actrita.

Urmarestetrailerul filmului Changeling cu Angelina Jolie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea