Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #relatie #interviu #indragostit

Angelina Jolie: "Eu si Brad ne-am indragostit pe platourile de filmare de la Mr.&Mrs. Smith"

Angelina Jolie pune din nou paie pe foc in conflictul cu Jennifer Aniston dupa ce a declarat ca ea si Brad Pitt s-au indragostit pe platourile de filmare de la productia Mr. & Mrs. Smith si asta in timp ce actorul era casatorit Jennifer Aniston, informeaza FemaleFirst.

Cele doua vedete au sustinut mereu ca in timpul filmarilor la Mr. & Mrs. Smith nu a existat o relatie intre ei, ci au fost doar buni prieteni. Acum insa, Angelina vine cu o poveste diferita. Intr-un interviu acordat cotidianului New York Times, actritei i-a scapat faptul ca s-a indragostit de Brad Pitt in timp ce amandoi lucrau la Mr. & Mrs. Smith.

Intrebata despre cand vor putea copiii ei sa vada pelicula, Angelina a raspuns: “ Nu sunt multi oameni care au ocazia sa vada filmul in care s-au indragostit parintii lor”.

Angelina Jolie a mai declarat in timpul aceluiasi interviu ca se pregateste pentru o discutie serioasa cu fiul ei cel mare, Maddox , dupa ce si-a dat seama ca acesta a ajuns la o varsta cand este foarte curios sa afle lucruri noi despre familia sa si ar putea afla tot felul de informatii de pe internet.

Vedeta este ingrijorata ca micul Maddox ar putea da peste niste poze nu tocmai cuminti cu ea sau peste vreo poveste care nu este adevarata. “Va trebui sa le explic cat de publica este familia noastra”, a mai spus Jolie.

Urmareste trailerul filmului de actiune Mr. & Mrs. Smith.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea