Showbiz

#geloasa #vrajit #filmari #diane kruger #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie este geloasa...Brad se lasa vrajit de o blonda

Angelina Jolie are motive intemeiate sa fie geloasa pe nemtoaica Diane Kruger , care filmeaza cu Brad Pitt pelicula Inglourious Basterds a lui Quentin Tarantino , informeaza aceshowbiz.com.

Kruger si Pitt filmeaza impreuna si se inteleg de minune pe platourile din Germania, insa Jolie nu are de gand sa stea cu mainile in san. "Angie il iubeste pe Brad si vrea sa aiba incredere in el, dar nu a uitat ca dragostea lor a inflorit tot pe platourile de filmare. Este convinsa ca Dianei ii place de Brad si ii este frica de ceea ce s-ar putea intampla", a declarat o sursa din anturajul lui Jolie.

Diane Kruger si Brad Pitt au mai colaborat in 2004 la productia Troia si circula zvonuri ca nemtoaica este entuziasmata ca are ocazia sa-si petreaca din nou timpul cu el. Pentru a a alimenta barfele, un ziar german a citat-o pe Kruger: "Avem multe secvente impreuna. Troia a fost primul meu film international, dar atunci eram inca maritata. Sunt foarte incantata sa lucrez cu Brad din nou". Acum Diane nu mai este maritata, deci are de ce sa sara la gatul lui Brad.

Surse de pe platourile de filmare ale peliculei lui Tarantino spun ca cei doi actori se inteleg de minune, iar la una dintre petrecerile filmului au stat impreuna. "Il tot lua pe dupa gat pe Brad si ii soptea doar la ureche pentru ca era mare galagie. El parea fermecat de ea, iar ea indragostita".

Totusi, in prezent Diane Kruger este implicata intr-o relatie cu actorul Joshua Jackson, dar asta nu pare sa o impiedice sa-l vrajeasca pe Pitt. Fie ca zvonurile sunt adevarate sau nu, se anunta un nou scandal in showbiz.

Urmareste trailerul filmului Troia, la care au lucrat Brad Pitt si Diane Kruger.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea