Showbiz

#angelina jolie #film #incasri #the tourist

Angelina Jolie, devastata de insuccesul filmului "The Tourist"

Angelina Jolie este devastata de rezultatele din box office ale ultimului film in care apare, alaturi de Johnny Deep , The Tourist, informeaza showbizspy.com.

In primul weekend in care a rulat, filmul a avut incasari de doar 20 de milioane de dolari.

"Angelina este devastata de cat de prost au mers incasarile la cel mai recent film in care joaca", a declarat o sursa pentru tabloidul american The National Enquirer .

"Aceste incasari mici reprezinta fara indoiala cel mai mare soc din viata profesionala a Angelinei. Vedeta credea ca filmul va fi un succes. Faptul ca fanii nu s-au incghesuit la acest film a marcat-o foarte tare pe Angelina",  a mai declarat sursa.

"Brad a incercat sa o incurajeze, insa eforturile sale au fost in zadar. Angelina a explodat de furie cand a vazut cat de prost au mers incasarile la film. De cate ori este nervoasa, Angelina isi varsa nervii pe Brad. Nici de data aceasta nu a facut exceptie . De cand a primit vestile proaste, Angelina este un pachet de nervi", a mai declarat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea