Showbiz

#angelina jolie #copii #salt #pax

Angelina Jolie: "Copiii mei sunt confuzi"

Angelina Jolie este singura de parere ca cei patru copii mai mari ai ei sunt cofuzi cand ii urmaresc filmele. Sa fie din cauza ca la varsta lor inca nu le inteleg?

Vedeta din Tomb Raider , care are sase copii impreuna cu partenerul Brad Pitt, a dezvaluit recent intr-un interviu pentru revista Vanity Fair ca Pax , in varsta de 7 ani, a fost ingrijorat cand si-a vazut mama in scenele dure din Salt.

“Pax s-a suparat pentru ca cineva incerca sa-i faca rau mamei lui. M-a vazut cu picioarele ranite si s-a enervat. Apoi i-am explicat ca nu am patit nimic”, a spus Angelina. “Sa fiu sincera, cred ca sunt cam confuzi. Nu prea stiu ce sa creada. Chiar si schimbarea culorii parului le-a ridicat semne de intrebare”, a adaugat Jolie despre cei patru copii mai mari ai sai.

Actrita a mai recunoscut in cadrul aceluiasi interviu ca este ingrijorata din cauza faptului ca familia ei ar putea deveni atat de numeroasa, incat nu va mai avea timp sa-si creasca bine copiii.

“Vrem sa avem mai multi copii, dar vrem  sa ne asiguram ca le putem acorda destul timp fiecaruia din ei. Acum sunt copii si se joaca impreuna, dar in curand va fi nevoie sa purtam discutii cu ei in toiul noptii, asa cum faceam eu cu mama ore intregi”, a povestit Jolie.

“Nu ne dorim o familie atat de mare incat sa nu avem suficient timp pentru a-i creste pe copii asa cum trebuie”, a precizat Angelina.

Urmareste un trailer pentru Salt, cel mai recent film in care o vom vedea pe Angelina Jolie in curand la cinema:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea