Showbiz

#sondaj #vanity fair #angelina jolie #halle berry #penelope cruz #scarlett johansson #beyonce #cate blachett #catherine deneuve

Angelina Jolie - cea mai frumoasa femeie din lume

Angelina Jolie a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie de pe mapamond , potrivit unui sondaj realizat pe Internet de revista Vanity Fair . In urma procesului de votare, vedeta a obtinut 58% din voturile internautilor.

Locul secund este ocupat de fotomodelul brazilian Gisele Bundchen, care a strans doar 9% din voturile exprimate.

Pe locul al 3-lea o intalnim pe seducatoarea actrita de culoare Halle Berry. Actrita a reusit sa convinga doar 4% din votanti ca este cea mai frumoasa femeie din lume .

Pe locul 4 s-au clasat nu mai putin de 5 femei: Penelope Cruz, Jennifer Connelly, Bar Refaeli, Scarlett Johansson, Regina Rania a Iordaniei. Ele au primit 3% din voturi.

Tot 5 femei se afla si pe urmatoarea pozitie. Beyonce, Ziyi Zhang, Natalia Vodianova, Freida Pinto, Catherine Deneuve, Cate Blanchett nu au reusit sa convinga decat 2% dintre cei care au participat la acest sondaj.
Urmariti trailerul filmului Changeling, pelicula pentru care Angelina Jolie a fost nominalizata la Oscar anul acesta.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea