Showbiz

#bosnia #razboi #film #clint eastwood #angelina jolie

Angelina Jolie calca pe urmele lui Clint Eastwood

Angelina Jolie este hotarata sa paseasca pe urmele regizorului Clint Eastwood . Actrita nu numai ca va regiza un film despre razboiul din Bosnia, dar va si produce lungmetrajul, al carui scenariu original il semneaza tot ea.

Filmarile la drama de razboi cu care Jolie isi va face debutul ca regizor vor incepe in toamna si se vor desfasura la Sarajevo si Budapesta. Angelina a si facut o vizita in capitala Ungariei in aceasta saptamana pentru a cauta de locatii de filmare.

Scenariul este o poveste de dragoste care se infiripa intre un sarb si o bosniaca in pragul izbucnirii razboiului. Filmul urmareste cum relatia celor doi este afectata de conflict.

“Actiunea filmului are loc in timpul razboiului cand o tanara musulmana ajunge intr-un lagar de concentrare din Serbia si este cumva salvata de un sarb. Dragostea lor este pasionala, dar imposibila”, spune actorul croat Rade Serbedzija, care va juca rolul principal masculin in filmul lui Jolie.

Angelina a declarat prin intermediul unui comunicat de presa ca va implica in proiect cat mai multi localnici. Se pare ca actrita s-a inspirat in scrierea scenariului pentru acest film dintr-o poveste pe care a auzit-o in timpul vizitelor sale umanitare in Bosnia.

Angelina Jolie a terminat recent filmarile la thriller-ul The Tourist care va avea premiera in decembrie anul acesta si este foarte aproape de a semna pentru rolul principal din Unforgiven .

Nu este vorba despre un remake dupa western-ul lui Clint Eastwood , ci despre o drama realizata pe baza serialului TV britanic "Unforgiven", despre o femeie inchisa timp de 15 ani pentru uciderea a doi politisti. Dupa executarea sentintei femeia incearca sa-si reia alaturi de sora ei, insa fiii politistilor ucisi in urma cu 15 ani planuiesc sa se razbune.

Jolie asteapta insa definitivarea scenariului inainte de a confirma oficial implicarea sa in acest proiect.

Urmareste trailerul celui mai recent film cu Angelina Jolie, Salt:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea