Showbiz

#thriller #cia #agent secret #salt #angelina jolie

Angelina Jolie - blonda si bruneta in acelasi film

Angelinei Jolie ii plac rolurile in Film... de actiune, iar acum actrita se pregateste sa revina in pielea unui personaj asemanator celui interpretat in productia de succes, Mr. and Mrs. Smith , scrie site-ul getthebigpicture.net.

Dupa ce producatorii de la Colombia Pictures i-au dat cu piciorul lui Tom Cruise si au schimbat sexul personajului (numit Edwin A. Salt in original) doar pentru a o avea pe Angelina Jolie, filmul este gata de a intra in productie. Actrita va fi Evelyn Salt in noul film de actiune, denumit simplu Salt, o agenta CIA despre care superiorii ajung sa creada ca ar fi un periculos agent rus cu misiunea de a-l ucide pe presedintele Statelor Unite.

Salt va fi, se pare, un mix intre Alias si Bourne in care protagonistei i se insceneaza un trecut fals pentru a da ocazia altor agenti s-o vaneze pe parcursul unui film care se anunta plin de actiune. Alaturi de Angelina nu va juca Brad Pitt, ci actorul Liev Schreiber in rolul unui alt agent secret. Salt este regizat de Phillip Noyce dupa un scenariu de Kurt Wimmer.

Pana la aparitia trailerului, puteti vedea doua ipostaze cu care Angelina Jolie jongleaza in Salt: una blonda, alta bruneta. Fotografiile au fost publicate pe site-ul getthebigpicture.net.

Urmareste trailerul filmului Wanted.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea