Showbiz

#film #actrita #filmari #angelina jolie #romania #brad pitt

Angelina Jolie a filmat in secret in Romania

Celebra actrita Angelina Jolie s-a aflat in Romania pentru a participa la filmarile peliculei Gheata otravita, informeaza revista VIP .
 
Potrivit unor informatii aparute in urma cu cateva zile la Mamaia, actrita a sosit pe 17 august pe aeroportul Henri Coanda din Capitala. Jolie a fost escortata apoi de o masina a SPP-ului pana la Cluj.

Angelina Jolie a parasit Clujul miercuri, 19 august, si a plecat spre Constanta in jurul orei 4.00. La Constanta, a 2-a locatie unde a filmat, a fost cazata la Hotel Vega din Mamaia. Se pare ca actrita a rezervat un intreg etaj al hotelului pe numele unuia dintre membrii echipei sale.

Filmul Gheata otravita este o productie Paramount Pictures in care s-au investit 15 milioane de euro. La realizarea acestei pelicule participa o echipa de 300 de oameni. Filmul, o combinatie horror si S.F ., va beneficia de o distributie de zile mari: Danny DeVito, Brad Pitt si Lucy Liu.

Surse apropiate producatorilor sustin ca Danny DeVito a fost deja in Romania pentru a filma o parte din scene.
 
Urmareste trailerul filmului Changeling pentru care Angelina Jolie a fost nominalizata la Oscar anul acesta:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea