Showbiz

#romania #concert #michael bolton #angela gheorghiu #monden #scandal #pop #alte-genuri

Angela Gheorghiu - iritata de scandalul Michael Bolton

Soprana romana angela gheorghiu a oferit explicatii referitoare la incidentul in care a fost implicata pe 28 iunie, atunci cand a incercat  sa forteze paza si sa-l felicite pe Michael Bolton pentru concertul pe care tocmai il sustinuse la Sala Palatului.

Ea spune ca toata aceasta grija a organizatorilor de a-l feri pe Michael Bolton de vizitele admiratorilor este un “exces de zel”. Intr-un interviu aparut in editia de azi a ziarului Cotidianul, Angela Gheorghiu neaga faptul ca ar fi navalit in cabina artistului: “Nu am dat buzna niciodata in cabina cuiva. Este comica expresia folosita. Este sub demnitatea mea sa procedez in acest fel.”

Initial respinsa de garzile de corp ale lui Bolton, Angela Gheorghiu a reusit in cele din urma sa ajunga la artist. Varianta Angelei Gheorghiu este total diferita de cea aparuta in presa centrala dupa concert, cand se scrisese ca Michael Bolton a dat din umeri la auzul numelui Angelei Gheorghiu: “Imi pare rau, dar nu am auzit de dumneavoastra! Nu cunosc nimic din ce-mi spuneti!”.

Iata ce a declarat Angela Gheorghiu in legatura cu intalnirea cu starul american: “Se intelege ca a fost onorat. Am facut fotografii impreuna, fiind onorat ca o adevarata cantareata de opera a avut o conversatie despre muzica pe care o serveste de 25 de ani impreuna cu prietena noastra comuna, Renee Fleming".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea