Showbiz

#angela bassett #villain feminin #green lantern

Angela Bassett este villain-ul feminin din "Green Lantern"

Filmarile la productia cu supereroi Green Lantern au inceput saptmana trecuta, dar distributia peliculei se mareste pe zi ce trece. Noua venita pe afisul filmului este actrita Angela Bassett , anunta Variety.

Nominalizata la Oscar in 1993 pentru rolul Tinei Turner in filmul biografic What’s Love Got to Do with It, Bassett va interpreta in Green Lantern rolul Dr. Amana Waller. Aceasta este un om de stiinta care apare in seria de benzi desenate ca personaj negativ.

Angela Bassett se alatura actorilor Ryan Reynolds, Mark Strong, Blake Lively, Peter Sarsgaard si Tim Robbins, care au inceput filmarile in New Orleans .

Green Lantern este regizat de Martin Campbell (Casino Royale, Edge of Darkness) si spune povestea unui pilot care dobandeste puteri extraordinare dupa ce primeste un inel verde. Astfel, va patrunde intr-un escadron de elita care asigura pacea in univers.

Green Lantern va ajunge pe ecrane in iunie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea