Showbiz

#oscar #brokeback mountain #ecranizare #life of pi #ang lee

Ang Lee aduce Life of Pi pe marele ecran

Regizorul taiwanez Ang Lee (brokeback mountain) poarta negocieri pentru a transforma romanul lui Yann Martel, Life of Pi , intr-un lungmetraj, informeaza Variety.

Lee nu este insa singurul regizor care a incercat sa demareze acest proiect cinematografic. Regizorii M Night Shyamalan si Jean Pierre Jeunet au vrut sa-si treaca si ei numele pe ecranizarea romanului lui Martel, insa fara succes.

Life of Pi urmareste aventurile unui tanar care este singurul supravietuitor al unei nave de transport marfuri. Tanarul imparte barca de salvare cu un tigru infometat, un urangutan, o zebra ranita si o hiena.

Ang Lee a intrat in atentia Hollywood-ului in 1995 cu ecranizarea romanului Sense and Sensibility de Jane Austen. A mai regizat filme de succes precum Crouching Tiger Hidden Dragon sau Brokeback Mountain pentru care a si primit un premiu Oscar pentru “cel mai bun regizor”.

Lee lucreaza la filmul despre celebrul festival de muzica Woodstock, iar in curand va incepe filmarile la pelicula A Little Game.

Urmareste trailerul filmului Brokeback Mountain regizat de Ang Lee.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea