Showbiz

#pop #monden #bilete #vip #andreea balan #keo #smiley #laura cosoi #concert #james blunt #bucuresti #. marius moga

Andreea Balan, Anda Adam si Smiley au bilete VIP la James Blunt

Au mai ramas doar cateva zile pana la show-ul pe care-l va sustine James Blunt la Sala Polvalenta. Printre celebritatile care si-au anuntat prezenta la concertul din 21 februarie se afla si cuplul format din tenismanul Ilies Nastase si sotia sa, Amalia, informeaza Blue Music, organizatorii evenimentului.

Pe langa aceste doua nume, in sectorul rezervat VIP-urilor mai pot fi recunoscuti Marius Moga, la brat cu frumoasa Iulia Vantur , dar si o parte din familia muzicala a celui supranumit „Micul Mozart”: Anda Adam ( brat la brat cu Victor Slav), Smiley, impreuna cu Laura Cosoi. Totodata, momentul nu va fi ratat nici de cuplul Andreea Balan ( foto )- Keo, acesta din urma declarandu-se un fan infocat James Blunt.

Pentru concertul lui James Blunt mai pot fi achizitionate doar bilete incadrate in categoriile VIP, a 2-a si a 3-a. Tarifele oscileaza intre 220 si 500 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea