Showbiz

#muzica #14 februarie #concerte #valentine's day #romantism #cina #fan #anda adam #electro #dance

Anda Adam petrece Valentine`s Day cu un fan

De Valentine`s Day , Anda Adam nu va lua o cina romantica cu iubitul ei, Victor Slav, cum e normal de altfel, ci cu un fan.

Norocosul admirator al artistei va petrece cateva ore impreuna cu aceasta, sambata seara intr-un restaurant din Capitala.

Pentru ca multi isi doresc lucrul acesta, vedeta a hotarat sa faca o tombola. Castigatorul va fi anuntat pe 14 februarie, la Vitanis Shopping City, imediat dupa recitalul pe care artista il va sustine incepand cu ora 18.00.

Anda Adam va sustine 2 recitaluri de Ziua Indragostitilor, cel de la Vitanis Shopping City si cel din clubul Vox Exquisite.

“Anul acesta eu si Victor vom petrece Valentine’s Day intr-un mod un pic mai nebun, la unul dintre concertele mele din seara aceea, pe ritmurile noului meu album “ Queen of hearts ”. Vom fi insotiti de un grup de prieteni si probabil ca vom ramane cu totii in club dupa terminarea recitalului meu”, povesteste artista.

De curand Anda Adam a filmat videoclipul piesei „ Sufletul meu ”. Piesa face parte de pe noul album al Andei Adam, intitulat „Queen of hearts”. LP-ul cuprinde un total de 10 melodii pop dance cu influente R&B, compuse in intregime de Marius Moga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea