Showbiz

#dance #r&b #anda adam #show #special #halloween

Anda Adam isi sperie fanii de Halloween

 
Anda Adam pregateste un show special de Halloween.  Spectacol ce va fi pus in scena vineri, 31 octombrie , la Pitesti, in EuroMall, dar si in club Bellagio din Capitala, anunta MediaPro Music .

Alaturi de Anda Adam vor urca pe scena 5 dansatori . Printre ingredientele acestui show se numara: costume ciudate, masti, machiaj inspamantator si coregrafii pe masura.
 
“Ne place foarte tare ideea ca si la noi a inceput sa se sarbatoreasca Halloween-ul si, astfel, avem ocazia sa ne facem cat putem noi de urati si infricosatori fara ca nimanui sa i se para ceva ciudat”, marturiseste amuzata artista.

Anda lucreaza impreuna cu dansatorii ei de cateva saptamani bune la conceptul si coregrafia show-ului ce se anunta a fi cu adevarat exploziv.
 
Tot in aceasta perioada, Anda Adam pune la punct ultimele detalii ale noului sau album ce va fi lansat pe piata in scurt timp impreuna sub edida casei de discuri MediaPro Music.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea