Showbiz

#alte-genuri #anca parghel #premiu #post-mortem #muzica #cariera #deces #gala femeilor de succes

Anca Parghel, premiata post-mortem


Regretata artista Anca Parghel a fost premiata post-mortem in cadrul Galei Femeilor de Succes.

Anul acesta, gala organizata de Mihaela Serban, realizatoare TV, a fost dedicata „generatiei de aur”. Pe podium s-au perindat astfel reprezentantii generatiei mature a artei si culturii romane.

Alaturi de Anca, personalitati marcante precum Tamra Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu , Maria Dragomiroiu , Angela Similea si Margareta Paslaru au fost recompensate pentru intreaga activitate artistica.

„Pe femeile momentului mai avem timp sa le premiem, insa pe doamnele mai in varsta din lumea spectacolului riscam sa le pierdem”, a declarat Mihaela Serban pentru ziarul Compact, facand aluzie la disparitia Ancai Parghel.

Regretata artista a fost premiata post-mortem, la categoria „Cea mai buna voce a anului”.

De asemenea, in aceasta searava avea loc un concert in memoriam Anca Parghel. Evenimentul se va desfasura in Spania, la Madrid. Interpreta Cristina Vlasin va canta jazz alaturi de argentineanul Nacho Camara, intr-un bar&lounge, deschis de curand de un roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea