Showbiz

#lansare #muzica #single #album #anastacia #pop #alte-genuri #rock

Anastacia lanseaza un nou album pe 27 octombrie

Anastacia revine in forta cu un nou album, " Heavy Rotation " ce se va lansa pe 27 octombrie , si un nou single, "I Can Feel You".

Revista Fabulous o are pe coperta pe artista care vorbeste intr-un interviu amplu despre noul album, schimbarile din viata sa, casatoria si lupta cu cancerul.

Anastacia nu a crezut niciodata ca va veni vremea in care va avea nevoie de un barbat in viata sa. Si cu siguranta nu un bodyguard era ceea ce avea in minte atunci cand visa la barbatul perfect . “Nici macar nu imi placea de el. Vroiam sa il concediez pentru ca eram convinsa ca e prea increzut. Wayne a lucrat in trecut pentru artisti ca Madonna sau Mariah Carey – toate divele din showbiz. Avea o cariera solida si apoi a decis sa lucreze pentru mine. Relatia noastra a venit pe neasteptate” Dupa sase luni, Wayne a cerut-o de sotie. “A fost un adevarat soc pentru mine intrucat nu ma asteptam”. S-au casatorit pe o plaja din Mexic in aprilie 2007.

Cu Wayne alaturi, Anastacia se simte pentru prima data sigura pe sine si libera sa vorbeasca despre adevarata sa varsta. “Implinesc 40 de ani”, marturiseste aceasta. “Si ma simt fabulos pentru ca nu mai trebuie sa mint despre varsta mea”.

Showbiz-ul a fortat-o intotdeauna sa declare ca este cu patru ani mai tanara, crescandu-i astfel sansele de afirmare. Si acest lucru a avut un impact major atunci cand, in 2003, Anastacia a fost diagnosticata cu cancer la san . Socul vestii a fost major, mai ales ca oamenii o credeau mai tanara decat era. Dar pana la urma a trecut si peste acest obstacol si a decis ca e vremea sa isi schimbe viata. S-a mutat din America, a semnat un nou contract cu Universal Music si lanseaza un nou album.

"Heavy Rotation", disponibil si in Romania incepand cu 27 octombrie!


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea