Showbiz

#colin #firth #anand #tucker #thriller #spionaj #2929 #productie

Anand Tucker va regiza un thriller de spionaj

Compania Prods. a achizitionat un scenariu bazat pe fapte reale pentru noul film A forest of Mirrors, potrivit Variety. Scenariul ii apartine lui Jeremy Gouth, iar regia va fi semnata de .

Andrew Lauren si Jennifer Dana vor fi producatorii filmului, iar Todd Wagner si Mark Cuban, detinatorii companiei 2929 , vor fi producatorii executivi .

Inspirat dintr-o poveste adevarata, este un thriller de spionaj al anilor ’60 despre un agent CIA care calatoreste spre Guatemala sa investigheze moartea dubioasa a fratelui sau. Acesta descopera o conspiratie care ameninta sa schimbe cursul Razboiului Rece.

Regizorul salbatica, un thriller perfect si o experienta profunda si emotionanta.” In timp ce producatorul Andrew Lauren a spus, referitor la viitoarea pelicula: “ Cautam de foarte multa vreme un thriller al anilor ’60 care sa vina in paralel cu climatul din ziua de astazi”

2929 a terminat recent adaptarea pe marile ecrane a romanului lui Cormac McCarthy, The Road, care ii are in rolurile principale pe Viggo Mortensen si Charlize Theron.

Ultimul film al regizorului Anand Tucker, And When Did You Last See Your Father?, este biografia scriitorului britanic Blake Morrison si prezinta mai mult relatia acestuia cu tatal sau. Din distributia filmului fac parte actorii Colin Firth si Jim Broadbent.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer And When Did You Last See Your Father?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea