Showbiz

Anamaria Marinca joaca in filmul britanic "Sleep With Me"

Protagonista peliculei premiate anul trecut la Cannes, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, actrita anamaria marinca, joaca in filmul Culca-te cu mine/Sleep With Me, productie a canalului britanic ITV1.

Lungmetrajul este o ecranizare dupa cartea "Culca-te cu mine", scrisa de Joanna Briscoe si tradusa anul trecut si in limba romana. Vedeta filmului 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, Anamaria Marinca a inceput deja filmarile la Sleep With Me, unde joaca alaturi de Adrian Lester si Jodhi May.

Pelicula spune povestea unui cuplu perfect, Richard si Lelia, care se iubesc la nebunie si, intr-un moment de pasiune, concep primul lor copil. Totul pare minunat, pana cand Sylvie (Anamaria Marinca), femeia stearsa, cenusie, ce pare invizibila tuturor, cu vocatie de soarece de biblioteca, pune stapanire pe viata lor. Lucrurile se complica si ating apogeul in momentul in care cei doi constata, cu stupoare, ca nutresc o pasiune obsedanta pentru aceasta femeie.

Scenariul a fost adaptat de Andrew Davies, cunoscut in special pentru filmele din seria Bridget Jones. Anamaria Marinca va mai aparea si in pelicula The Countess , cu Julie Delpy si William Hurt, care va avea premiera in 2009.

Trailer4 luni, 3 saptamani si 2 zile


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea