Showbiz

Analia Selis pregateste un Craciun latino-american


Cantareata Analia Selis va sustine un concert de Craciun pe data 17 decembrie 2008 , la Centrul Cultural “Tinerimea Romana”, potrivit site-ului Fundatiei Phoenix. Intitulat “ Feliz Navidad 2008”, concertul se anunta a fi unul cu totul deosebit. Sala aleasa are o acustica speciala si o capacitate de numai 230 de locuri.

Argentinianca si trupa sa de instrumentisti vor interpreta in varianta acustica o serie de cantece de iarna in limba spaniola sau romana, dar si piesele care au facut-o cunoscuta si iubita,ca "Io no soy de aquy" sau " Milonga sentimental", precum si melodii celebre din muzica latino -americana.

Pentru acest eveniment va fi pusa in vanzare o singura categorie de bilete, pretul unui bilet fiind de 100 lei.

Anul 2008 a fost unul extrem de incarcat pentru Analia Selis. In primavara, artista a lansat un nou album intitulat “Suenos- Vise”, material promovat printr-o serie de concerte in tara. In luna septembrie, Analia Selis a avut onoarea de evolua in deschiderea show-ului celebrului Juanes de la Bucuresti.

Urmareste inregistrarea live a piesei “Yo no soy de aqui”, din timpul recitalului sustinut in deschiderea concertului lui Juanes la Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea