Showbiz

#alte-genuri

Analia Selis pe scena cu Shakira

Carismatica cantareata argentiniana Analia Selis va avea programul incarcat in aceasta vara. Printre altele, Analia va petrece cateva zile in Spania, unde va sustine un concert pe aceeasi scena cu nume de referinta ale muzicii, printre care Shakira, Amy Winehouse, Alejandro Sanz , Alanis Morissette sau Jamiroquai .

Festivalul Rock in Rio, o experienta inedita pentru Analia Selis

"Voi petrece 3 zile la Madrid cu ocazia festivalului Rock in Rio, unde voi avea ocazia sa fiu alaturi nume consacrate, e o experienta inedita pentru mine", a marturisit Analia Selis pentru Clujeanul.ro.

Festivalul Rock in Rio va avea loc in perioada 27 iunie si 6 iulie, in Spania, la Madrid.

Tot in aceasta vara, undeva prin august, argentinianca se va intoarce la Madrid, insa de data aceasta intr-o mica vacanta pentru a-si vizita mama. "Ma duc si in august la Madrid, fiindca se muta mama mea impreuna cu una dintre surorile mele la o alta sora de-a mea care locuieste acolo", a incheiat artista.

"Suenos", cel mai nou album semnat Analia Selis

Cantareata argentiniana de 27 de ani a scos pana cum 3 albume la noi in tara, "Aqui hoy" in 2004, "Aqui Mananal" in 2007 si "Suenos" in 2008. Ultimul album contine 11 piese dintre care 9 sunt compuse chiar de Analia, una este o preluare din repertoriul artistei columbiene Marta Gomez si se numeste "Propuesta" si cealalta este o remixare a single-ului "Dejaste" facuta in colaborare cu Tom Baxer. Idealul lui Analia este ca prin intermediul muzicii sale, sa vada publicul fericit.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea