Showbiz

#amy winehouse #quentin tarantino #film

Amy Winehouse vrea sa joace intr-un film regizat de Tarantino

Turbulenta cantareata Amy Winehouse are o noua obsesie, e adevarat, mai sanatoasa decat cele de pana acum. Artista a facut o pasiune pentru filmele regizate de Quentin Tarantino si Robert Rodriguez si nu-si doreste altceva decat sa joace intr-una din viitoarele productii ale celor doi, relateaza thesun.co.uk.

Winehouse a declarat ca a urmarit cu atentie filmele lui Rodriguez si isi doreste sa joace intr-o pelicula a faimosului cineast. “Ma uit la Rservoir Dogs si ii astept pe Tarantino sau Rodriguez sa ma distribuie”, a scris cantareata intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Amy a devenit atat de obsedata de filmele cult ala lui Quentin Tarantino, incat de Craciun i-a trimis un mesaj pe Twitter actorului Michael Madsen (Reservoir Dogs) in care il intreba daca masina folosita de el in celebrul film este de vanzare pentru ca si-ar dori s-o cumpere.

Din nefericire, Amy Winehouse s-a trezit cam tarziu. Madsen a vandut Cadillacul la o licitatie in urma cu doi ani.

In ultima vreme, cantareata britanica , devenita celebra cu albumul premiat cu Grammy – Back to Black , nu a mai reusit sa tina prima pagina a ziarelor decat cu scandalurile provocate si nenumaratele probleme de sanatate cauzate de abuzul de alcool si droguri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea