Showbiz

#vraci #alcool #droguri #dependenta #amy winehouse

Amy Winehouse si-a luat vraci ca sa scape de droguri

Amy Winehouse recurge la metode neobisnuite in incercarea de a se vindeca de dependeta de droguri si alcool . Mai nou, cantareata a apelat la serviciile unui pe care l-a cunoscut in insula din Caraibe, unde vedeta a petrecut mare parte din acest an, scrie site-ul femalefirst.co.uk.

Amy i-a cerut vraciului Peter Cletus Hippolyte sa vina in Marea Britanie pentru a o ajuta sa stea departe de droguri si alcool cu care cantareata se lupta inca din 2007 cand a devenit celebra cu albumul "Back to ".

Vraciul, in varsta de 62 de ani , nu a fost insa de acord s-o ajute pe vedeta sa se reintoarca la fostul sot, Blake Fielder Civil, cel putin pana cand acesta nu va renunta si el la dependenta de droguri si alcool.

Amy Winehouse se lupta cu dependent de narcotice si alcool de mai bine de 3 ani, devenind mai cunoscuta pentru scandalurile din paginile tabloidelor decat pentru muzica sa. Cu toate ca vedeta a urmat cure de dezintoxicare in 2007 si in 2008, nu a reusit sa stea departe de substantele periculoase, sanatatea fiindu-i serios amenintata in nenumarate randuri.

Amy Winehouse - "Rehab" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea