Showbiz

Amy Winehouse, protest in sanii goi

Amy da din nou cu bata in balta. Se pare ca oricat si-ar da silinta, nonconformista vedeta nu poate sa stea departe de belele. Mai nou, artista se tine de proteste la sanii goi, informeaza "Libertatea".

Intoarsa in Caraibe dintr-un sejur prelungit pe insula St. Lucia , artista a reusit intr-un timp relativ scurt sa-i sperie pe cei din jur. Suparata foc ca nu i s-a dat voie sa faca plaja topless, Amy s-a hotarat sa protesteze si nu oricum, ci in sanii goi, spre stupefactia turistilor.

Iesindu-si din fire, artista a inceput sa alerge prin curtea hotelului, aproape dezbracata vociferand de mama focului. „Vorbea singura si gesticula, dar nimeni nu a inteles ce spunea”, a declarat o sursa.

Show-ul pus in scena de vedeta n-a durat insa prea mult. Aceasta a fost oprita intr-un final de un angajat al hotelului care s-a oferit sa-i dea o bluza pentru a-si acoperi sanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea