Showbiz

#universal pictures #film #muzica #profesoara #amy winehouse

Amy Winehouse - profa de muzica intr-un film american

Cantareata britanica Amy Winehouse, celebra mai ales pentru conflictele sale cu legea si consumul de droguri, ar putea schimba cariera muzicala cu un in actorie. Winehouse a primit o oferta din partea Universal Pictures de a juca intr-unul din viitoarele proiecte cinematografice ale companiei, informeaza FemaleFirst.

Cantareata a primit chiar un scenariu din partea producatorilor de la Universal, care o vor pe Amy in rolul unei profesoare dintr-o scoala cu elevi problema. Singura conditie impusa de producatorii americani este ca Winehouse sa se lase de droguri, scrie publicatia britanica The Sun.

Filmul ar urma sa fie asemanator peliculei Dangerous Minds cu Michelle Pfeiffer, iar Amy Winehouse ar putea juca rolul unei profesoare de muzica, ceea ce-i va permite sa-si foloseasca din plin talentele de cantareata. Actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers se afla in negocieri cu producatorilor pentru a o seconda pe Amy in film.

"Producatorii au angajat un professor de actorie pentru Amy, dar ea trebuie sa se insanatoseasca si sa-si schimbe modul de viata, altfel nu va avea ocazia sa joace in film. Nu poti avea o profesoara care arata ca o narcomana. Sa speram ca oferta o va ajuta sa-si revina”, a spus o sursa in cadrul Universal.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea