Showbiz

#alte-genuri #r&b #amy winehouse #inregistrari #album nou

Amy Winehouse lucreaza la cel de-al 3-lea album

 
Amy Winehouse s-a intors in studio si lucreaza la noul sau album, a anuntat purtatorul de cuvant al artistei.

Amy a fost tratata weekend-ul trecut la o clinica din Londra pentru o infectie la piept. Internarea cantaretei a alimentat zvonurile potrivit carora aceasta si-ar trata de fapt dependenta de droguri.

Purtatorul sau de cuvant a infirmat toate zvonurile. „ Se afla in studio pentru a lucra. Casa de discuri inca nu a vazut rezultatul final. Amy este in regula,”, a tinut sa precizeste acesta.

Amy Winehouse este una dintre cele mai exotice aparitii in peisajul muzical mondial. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul " Back to Black " a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea