Showbiz

#melodie #album #producator #mark ronson #colaborare #muzica #amy winehouse #r&b #alte-genuri

Amy Winehouse il vrea din nou pe Mark Ronson

Amy Winehouse a apelat la fostul sau producator, Mark Ronson , pentru a putea finaliza noul album, potrivit pr-inside.com.

Ronson i-a produs lui Amy o serie de piese in trecut, care se regasesc pe albumul " Back To Black " lansat de cantareata in 2006. Datorita colaborarii sale cu excentrica vedeta, Mark a castigat un premiu Grammy la sectiunea „Producatorul Anului”.

Se pare ca cei 2 au incetat sa mai colaboreze prin vara anului trecut, dupa ce Ronson a afirmat ca intentia sa de a inregistra coloana sonora pentru cel mai recent episod din seria Bond ar fi fost boicotata de faptul ca Amy nu era pregatita sa munceasca din nou.

Intre timp, insa, Ronson a revenit la ganduri mai bune, fiind gata sa o ajute pe autoarea hit-ului " Rehab " sa finalizeze albumul la timp, potrivit publicatiei „The Sun”.

„Mark a declarat ca nu va mai lucra cu Amy pana cand aceasta nu isi tine problema drogurilor sub control. Acum, acesta e de parere ca artista se simte mult mai bine si a fost de acord sa o ajute la cateva piese de-ale ei”, a precizat o sursa pentru aceeasi publicatie.

La inceputul acestei saptamani s-a scris prin presa ca Amy Winehouse a fost pusa sa refaca niste melodii pe care deja le avea pregatite pentru noul album, dupa ce eforturile sale de a-i impresiona pe cei de la Island Records au fost in zadar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea