Showbiz

#island records #casa de discuri #demo #single #respins #muzica #amy winehouse #r&b #alte-genuri

Amy Winehouse, flituita de casa sa de discuri

Nonconformista Amy Winehouse a fost pusa la respect de casa sa de discuri cand i s-a cerut sa reinregistreze noul album, pe motiv ca melodiile de pe acesta nu impresioneaza cu nimic, informeazat pr-inside.com.

Pe parcursul sederii sale in insula St.Lucia din Caraibe, Amy a inregistrat o serie de materiale demo pentru cel de-al 3-lea L.P.. Noile creatii insa nu i-a dat pe spate deloc pe reprezentantii casei de discuri Island Records .

"Amy a fost foarte productiva in perioada pe care a petrecut-o in St Lucia. A compus o multime de cantece, dar majoritatea nu se potrivesc cu sablonul. Se pare ca a renuntat la soundul vintage soul, care o definea, iar acum e influentata de reggae ", a explicat o sursa citata de Daily Mirror.

"Sefii ei nu cred ca este o miscare isteata aceea de a-si schimba stilul atat de abrupt si i-au spus asta", a adaugat aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea