Showbiz

#amy winehouse #cazatura #concert #brazilia

Amy Winehouse a cazut pe scena

Amy Winehouse a reusit din nou sa se faca de ras. Concertul pe care artista l-a sustinut de curand la Recife, in Brazilia, va fi unul pe care multi nu-l vor uita prea curand.

Cantareata s-a urcat pe scena imbracata sumar, cu o fusta scurta, aratandu-si lenjeria intima in mod repetat.  Amy a uitat versurile cantecelor si s-a comporta pe scena de parca ar fi consumat alcool in prealabil.

In timpul unei melodii, Amy Winehouse a incercat sa faca o pirueta, pe care insa a ratat-o.  Artista a cazut pe scena, fiind ajutata imediat sa se ridice de un membru al trupei sale de acompaniament.  Amy nu a parut a fi afectata de acest incident, cantareata izbucnind in ras.

Cantareata britanica este cunoscuta pentru comportamentul sau turbulent.  Winehouse a sustinut in urma cu cateva saptamani un concert la Moscova, la petrecerea unui miliardar rus. Amy Winehouse nu s-a dezis nici de aceasta data de vechile sale obiceiuri, urcand beata pe scena.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea