Showbiz

#alte-genuri

Amy Winehouse a cantat pentru 1 milion de lire sterline

Amy Winehouse a primit un onorariu de 1 milion de lire sterline pentru spectacolul sustinut la cererea omului de afaceri rus Roman Abramovici si iubita lui Daria Jukova.

Interpreta britanica ce a daramat topurile de specialitate cu a-l sau single " Rehab ", a sosit special la Moscova pentru deschiderea galeriei de arta a Dariei Jukova.

Amy Winehouse s-a distrat de minune la petrecerea Dariei Jukova

Evenimentul a avut loc pe 12 iunie in prezenta a 300 de invitati VIP din Rusia si alte tari. Conform spuselor purtatorului de cuvant al lui Amy, aceasta i-ar fi multumit Dariei Jukova pentru "petrecerea grandioasa pe care a savurat-o".

Cantareata in varsta de numai 24 ani s-a facut cunoscuta nu doar prin talentul sau in muzica, cat si prin comportamentul sau excentric.

Amy Winehouse, printre cei mai bogati interpreti

Winehouse se claseaza pe locul 10 al celor mai bogati interpreti din Marea Britanie mai tineri de 30 ani, averea sa fiind estimata la nu mai putin de 10 milioane de lire sterline.

Amy a castigat cele mai importante 5 premii la editia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai buna inregistrare si cel mai bun cantec cu "Rehab", cea mai buna artista solo si cel mai bun album pop, " Back to Black " si revelatia anului.

Datorita albumului "Back to Black" Winehouse a devenit celebra la nivel international. De curand, artista a obtinut 3 nominalizari la premiile Ivor Novello, inmanate celor mai buni compozitori ai anului.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea