Showbiz

#amurg #twilight #premiera #cinemapro

Amurg/ Twilight da startul premierelor la CinemaPRO

Vineri, 23 ianuarie, cu incepere de la orele 20.00, va avea loc la CinemaPRO mult-asteptata premiera a filmului Twilight/ Amurg in Romania, un super eveniment de gala de la care nu vor lipsi cele mai in voga vedete ale momentului.

O calatorie in lumea supranaturala a vampirilor, premiera filmului .

Cu peste 25 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume, seria de romane scrise de Stephenie Meyer , din care face parte si sa sunt unici printre vampiri in ceea ce priveste stilul de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche.

Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James ( ) si Victoria (), vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella?

Fanii filmului a filmului, de vineri, 23 ianuarie, ora 20.00, la CinemaPRO, pentru a vedea alaturi de vedete filmul care a fascinat intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Twilight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea