Showbiz

#amanda seyfried #scufita rosie #red riding hood

Amanda Seyfried este noua Scufita Rosie

De la rolul tinerei seducatoare din Chloe, Amanda Seyfried trece la un film despre Scufita Rosie, in regia lui Catherine Hardwicke, cea care s-a ocupat pe prima productie a seriei Twilight, anunta aceshowbiz.com.

Seyfried a confirmat aparitia sa in The girl with the Red Riding hood pe covorul rosu la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de duminica seara.

The Girl with the Red Riding Hood va folosi o abordare moderna a povestii clasice si va avea in prim plan povestile unor adolescenti fascinati de sex si fiinte naturale. Leonardo DiCaprio va fi unul dintre producatorii filmului, iar scenariul va fi semnat de David Leslie Johnson.

Amanda Seyfried s-a facut remarcata dupa ce a jucat in musical-ul Mamma Mia! Recent ati vazut-o, cu siguranta, in filme precum Jennifer’s Body si Dear John. Cea mai recenta pelicula in care joaca este drama Chloe in care interpreteaza rolul unei prostituate angajate de personajul lui Julianne Moore sa-i seduca sotul (Liam Neeson).

Trailer Chloe:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea