Showbiz

#alyssa milano #actrita #actor #hollywood #monden #nunta #cinema #casatorie

Alyssa Milano s-a maritat

Alyssa Milano , una dintre vedetele serialului "Charmed", s-a casatorit, sambata aceasta, cu David Bugliari, un binecunoscut impresar de la Hollywood, anunta accesshollywood.com.

Ceremonia s-a desfasurat in orasul New Jersey , mai exact, la resedinta familiei Bugliari. Alyssa l-a intalnit pe David in 2006, iar in 2008 cei doi s-au logodit.

"Ne-am dorit o casatorie care sa reflecte ceea ce reprezinta cuplul nostru", a declarat Alyssa Milano.

Tanara actrita a purtat la nunta o rochie de mireasa semnata Vera Wang si in loc de celebrul mars nuptial, Alyssa a preferat sa paseasca spre altar pe acordurile melodiei „Imagine” a lui Lennon.

La ceremonie a mai participat si Bradley Cooper, starul din The Hangover, care este foarte bun prieten cu proaspatul ginere. Bradley s-a intors cu ceva timp in urma dintr-o vacanta in Spania unde a fost surprins in ipostaze intime cu Renee Zellweger.

Dineul a fost unul in stil italian si aceasta pentru ca actrita si-a dorit sa aduca un omagiu traditiilor familiei sale.

"Membrii familiei mele italiene continua sa ia masa impreuna, duminica, in fiecare saptamana. Am dorit sa redam acest sentiment al unei familii unite, in care oamenii isi dau unul altuia aceste vase frumoase cu mancare, discuta si rad la masa"
, a povestit Alyssa Milano.

Urmareste trailer-ul filmului Pathology, cu Alyssa Milano

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea