Showbiz

#alte-genuri

Alicia Keys se retrage din muzica la 30 ani

Cantareata R&B Alicia Keys s-a decis ca doreste sa se retraga de pe piata muzicala la varsta de 30 ani, pentru a putea petrece restul vietii calatorind.

Artista in varsta de 27 ani se simte adesea tensionata de viata de vedeta, ajungand pana intr-acolo incat in 2006 sa ia o pauza si sa calatoreasca prin Egipt pentru a se recupera.

Tocmai de aceea, cea care a daramat topurile de specialitate cu single-ul "Fallin", spera sa fie in stare sa paraseasca industria divertismentului in urmatorii ani, pentru a se putea bucura de timpul ei.

Alicia Keys vrea sa cunoasca lumea

"Muncesc din greu acum asa ca am posibilitatea de a ma retrage atunci cand vreau. Mi-ar placea sa calatoresc prin lume, sa vad si alte locuri, fara a mai fi nevoie sa fac ce fac acum. Vreau sa cunosc si alte culturi.", a declarat artista.

Alicia Keys este o cantareata de r&b si soul, compozitoare, pianista si actrita, originara din Statele Unite, care a vandut peste 28 milioane de albume in toata lumea numai pe anul 2008. Alicia a castigat de asemenea numeroase premii muzicale , incluzand aici 11 premii Grammy , 17 premii Billboard si 3 premii American Music.

Alicia Keys, 5 premii Grammy intr-o singura editie

Albumul sau de debut, "Song in A Mirror" a fost un succes international, fiind recompensat totodata cu 5 premii Grammy intr-o singura editie, cea din 2002. Acesta este un record pentru o artista, performanta dobandita si de Lauren Hill (1999), Norah Jones (2003), Beyonce (2004) si Amy Winehouse (2008).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea