Showbiz

#alice eve #emma frost #x-men:first class

Alice Eve ar putea fi Emma Frost in "X-Men: First Class"

Alice Eve ar putea avea un rol principal in noul film de la Marvel, X-Men: First Class. Potrivit site-ului Deadline Hollywood, actrita din She’s Out of My League se afla in negocieri cu 20th Century Fox pentru rolul Emma Frost .

Frost, cunoscuta si ca White Queen este o mutanta telepata foarte inteligenta. Chiar daca initial este un inamic al mutantilor, pe parcurs aceasta devine un aliat. Recent, s-a zvonit ca Rosamund Pike ar fi dat probe pentru acest ro, insa atat actrita, cat si studioul nu au comentat asupra acestor speculatii.

Pana in acest moment pentru X-Men: First Class sunt confirmati doi actori: James McAvoy pentru rolul Charles Xavier si Michael Fassbender pentru cel al lui Magneto . Matthew Vaughn semneaza regia filmului care va fi lansat in SUA pe 3 iunie 2011. X-Men: First Class spune povestea mutantilor Professor X si Magneto inainte ca acestia sa devina dusmani.
 
Alice Eve a jucat de curand in Sex and the City 2, iar in urmatorul ei film, The Decoy Bride, va detine rolul principal.

Urmareste trailerul comediei She’s Out of My League cu Alice Eve:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea