Showbiz

#roxana dobre #kamara #andrei #kalimba #muzica #amintiri #playboy #videoclip #alb negru #pop #alte-genuri

Alb Negru si "amintirile" din Playboy

Andrei si Kamara, intr-un cuvant Alb Negru , au filmat un nou videoclip pentru piesa „ Amintiri ”. Personajul feminin din acest material este Roxana Dobre , vedeta „Playboy”.

Filmarile au avut loc in cinematograful Giulesti, pe parcursul a 2 zile. Potrivit scenariului, Andrei traieste o frumoasa idila cu o tanara domnisoara de care insa mai apoi se desparte. Pentru a sa razbuna pe nehotaratul indragostit, fata il sageteaza cu un arc.

Regia videoclipului „Amintiri” a fost semnata de Dan Petcan. Piesa este inclusa pe albumul „ Kalimba ”, lansat de Alb Negru, la sfarsitul anului trecut.

Prima aparitie a tinerei trupe a fost pe scena Festivalului de la Mamaia din 2004, ce a reprezentat un resort in cariera muzicala a celor 2 artisti. Melodia „Noi doi” cu care trupa Alb Negru a participat la festival a ajuns in timp foarte scurt un hit si cartea de vizita a grupului.

Lp-ul “En garde”(2004), ce a reunit primele piese Alb Negru, a insemnat debutul pe piata muzicala a celoi 2 tineri muzicieni aspiranti. “Fara sens”, piesa care a promovat cel de al doilea material discografic (“ Passion” - 2005) a consolidat pozitia formatiei Alb Negru pe piata muzicala romaneasca si a atras atentia radiourilor din Turcia, Spania si Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea