Showbiz

#dance #r&b #reggae #alb negru #lansare #album #20 noiembrie 2008 #club bellagio #bucuresti

Alb Negru, lansare de album la Bucuresti

 
Trupa Alb Negru isi lanseaza si in Bucuresti albumul “ Kalimba ”, anunta MediaPro Music. Lansarea va avea loc printr-un concert pe care trupa il va sustine pe 20 noiembrue in clunul bucurestean Bellagio . Show-ul va incepe la ora 20.00, intrarea fiind libera.

Pentru aceste eveniment, Andrei si Kamara au conceput un show special, mai ales ca in acelasi timp cei doi sarbatoresc si 4 ani de Alb Negru.

"Asteptam ca si Bucuresti publicul sa vina in numar mare, la fel ca in celalalte doua orase (Sibiu si Constanta – n.r.) in care am lansat albumul. Ne pregatim intens pentru lansarea de pe 20 noiembrie si speram ca show-ul pe care il propunem sa fie pe placul celor care ne vor onora cu prezenta " , a declarat Kamara, unul dintre membrii grupului.

Grupul Alb Negru este format din Andrei si Kamara, doi tineri care se diferentiaza in primul rand prin culoarea pielii. Sub coordonarea lui Bogdan Tascau, cei doi Alb Negru vin pe piata cu un curent nou, imbinand mai multe stiluri : dance, R&B, reggae.

Baietii de la Alb Negru au debutat in 2004 pe scena festivalului de la Mamaia. Pana in prezent trupa a lansat pe piata 3 materiale discografice: . “En garde”(2004), “Passion” (2005), “Hello (2006).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea