Showbiz

#dance #r&b #alb negru #lansarea album #kalimba

Alb Negru incep pregatirile pentru lansarea noului album

 
Trupa se pregateste sa lanseze in aceasta toamna un nou material intitulat “ ”, anunta casa de discuri MediaPro Music. “ Kalimba ” reprezinta testul de maturitate pe care Andrei si il dau in fata fanilor.

Schimbarea de viziune muzicala se simte de la primele acorduri ale tuturor celor 11 piese incluse pe materialul discografic: 8 dintre ele sunt in limba engleza cu binecunoscutele interventii in limba franceza ale lui Kamara , 2 piese sunt in limba romana, iar “Kalimba”, primul single, lansat deja, este o piesa inspirata, muzica si text, in de cultura africana.

Grupul Negru este format din Andrei si Kamara, doi tineri care se diferentiaza in primul rand prin culoarea pielii. Sub coordonarea lui Bogdan Tascau, cei doi Alb Negru vin pe piata cu un curent nou, imbinand multe stiluri : dance, R&B, reggae.

Baietii de la Alb Negru au debutat in 2004 pe scena festivalului de la Mamaia. Pana in prezent trupa a lansat pe piata 3 materiale discografice: . “En garde”(2004), “Passion” (2005), “Hello (2006).

Urmareste videoclipul piesei "Kalimba", primul single ce promoveaza noul album Alb Negru 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea