Showbiz

#dance

Alb Negru au filmat in jungla

Trupa au cel mai nou videoclip, pentru noul single „ ”. Filmarile au avut loc intr-o padure de pe langa Bucuresti.

Locatia aleasa de regizor a fost una inedita, atmosfera „salbatica”, de potrivandu-se perfect cu stilul piesei, de inspiratie africana. Pentru a fi cat mai aproape de ideea de jungla , a fost improvizat un soi de buncar plin de plante agatatoare care seama perfect cu cele din salbaticie.

Jungla de langa Bucuresti

“A fost surprinzator sa gasim o asemenea locatie la marginea Bucurestiului. Am schimbat aproape complet perspectiva videoclipului in momentul in care am vazut aceasta locatie.”, a declarat Kamara.

„ Kalimba ” este primul single promovat de pe cel mai nou album al celor de la Alb Negru , material ce urmeaza a fi lansat de MediaPro Music la inceputul acestei toamne. 

Grupul Alb Negru este format din Andrei si Kamara, 2 fosti fotbalisti de performanta, aflati sub obladuirea producatorului Bogdan Tascau. Cei doi Alb si Negru vin pe piata muzicala cu un curent nou, imbinand mai multe stiluri contrastante.

Se remarca astfel, pe langa imaginea alb-negru, continutul versurilor ce sunt interpretate atat in romana cat si in franceza, suprapuse ingenios peste ritmuri dance alerte, melodioase cu influente r&b si reggae.

 

Prima aparitie a tinerei trupe a fost pe scena Festivalului de la Mamaia din 2004, ce a reprezentat un resort in cariera muzicala a celor 2 artisti. Melodia „Noi doi” cu care trupa Alb Negru a participat la festival a ajuns in timp foarte scurt un hit si cartea de vizita a grupului.

 

Alb Negru, o combinatie de succes 

 

Ep-ul “En garde”(2004), ce a reunit primele piese , a insemnat debutul pe piata muzicala a celoi 2 tineri muzicieni aspiranti. “Fara sens”, piesa care a promovat cel de al doilea material discografic (“ Passion” - 2005) a consolidat pozitia formatiei AlbNegru pe piata muzicala romaneasca si a atras atentia radiourilor din Turcia, Spania si Franta.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea