Showbiz

#eroi de sacrificiu #the expendables #concurs #film #mediapro

Alatura-te trupei de Eroi de sacrificiu

lanseaza o provocare indrazneata pentru toti curajosii din Romania, pentru dependentii de filmele de actiune incarcate cu adrenalina. Despre actorii din The Expendables / stim deja ca sunt mai mult decat cool, dar vrem sa stim ce te face pe tine special? Ce arme de seductie ai? Cu ce ii faci praf pe toti? Ce te scoate din multime?

Fie ca esti barbat sau femeie, intra pe site-ul www.chooseyourweapon.ro si arata-ne cu ce te mandresti, fie ca este vorba de muschii tai lucrati cu , iubitul sau iubita care intoarce toate privirile, sutele de cai putere sau un super tatuaj. Cei mai originali participanti vor avea parte de premii speciale , , Mickey Rourke, Bruce Willis si multi altii. Actorul din Rambo a reusit sa-l determine chiar si pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, sa accepte o aparitie in filmul sau.

Din 13 august, Eroi de sacrificiu poate fi vizionat in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex , Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema , Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj. Filmul este oferit de MediaPro Distribution .

Intra in actiune cu Cinema.acasa.ro si MediaPro Distribution . Da click AICI, participa si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la filmul The Expendables/ Eroi de sacrificiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea