Showbiz

#beneficii #scop #interviu #cannabis #creativ #marijuana #consuma #alanis morissette

Alanis Morissette consuma marijuana in scop creativ

alanis morissette a vorbit pentru prima data intr-un interviu recent despre consumul de droguri usoare ca parte a procesului creativ, relateaza contactmusic.com.

Devenita celebra cu hit-ul Ironic, Alanis Morissette a vorbit despre consumul de cannabis intr-un interviu acordat revistei High Times. Articolul a fost insotit de un pictorial realizat intr-o gradina plina cu marijuana din California.

Morissette a recunoscut ca planta ii dezvaluie potentialul creativ. “Sunt de parere ca trebuie consumata cu moderatie. Pentru mine, ca artist, marijuana este ca un buton de activare. Cand fumez simt ca nu mai am nimic de ascuns si sunt mult mai receptiva la toate mesajele din jurul meu. Daca am nevoie sa fiu lucida, artistic vorbind, sau vreau sa ma apuc imediat de compus, marijuana este cel mai rapid mod de a-mi declansa creativitatea”, a spus Alanis.

“Am multi prieteni care s-au lasat de marijuana pentru ca simteau ca are un effect negative asupra vietii lor si i-am sustinut intotdeauna. Dar am si prieteni pe care i-am convins sa fumeze pentru ca m-am gandit ca i-ar ajuta”, a mai adaugat cantareata canadiana .

Alanis Morissette recunoaste ca o mare influenta a avut-o iubitul sau, un sustinator al consumului de marijuana in scopuri medicale, care i-a aratat beneficiile drogului. “Intotdeauna m-am simtit apropiata de oameni ca Tom si de cei care formeaza o comunitate in jurul sau – Woody Harrelson , Alicia Silverstone .  Am multi prieteni curajosi care au dezvaluit ca consuma marijuana, iar Tom este in prima linie”, a dezvaluit Alanis.

Alanis Morissette - "Ironic"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea