Showbiz

#alte-genuri

Al Di Meola in concert la Bucuresti

Celebrul chitarist Al Di Meola are program un concert la Bucuresti, pe 11 septemebrie, conform site-ului oficial al artistului.

Show-ul pe care il va sustine Ali Di Meola in Romania se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, imediat dupa reprezentatia din Milano ce va avea loc pe 10 septembrie.

Din Bucuresti, celebrul chitarist se va indrepta spre Germania, unde va sustine un concert pe 12 septembrie . Turneul european Al Di Meola include 14 concerte, programate doar pe luna septembrie.

Al Di Meola nu e la prima vizita in Romania 

Al Di Meola nu este la prima vizita in Romania. Jazz-man-ul a mai concertat in 2006, la Timisoara, in cadrul festivalului Plai. Un an mai tarziu, tot in luna septembrie, Meola a sustinut un concert in cadrul unui evenmient privat, ce s-a desfasurat la Palatul Bragadiru .

Al Di Meola este unul dintre cei mai buni chitaristi din lume, cu o cariera muzicala in spate de aproape 3 decenii. Acesta este recunoscut pentru stilul unic, ce a revolutionat domeniul jazz-ului cat si a solo-ului de chitara.

Meola a inregistrat de-a lungul carierei 25 de discuri, a primit nenumarate premii, printre care 3 discuri de aur, a vandut 6 milioane de albume pana in prezent si continua sa se autodepaseasca.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea