Showbiz

#tobey maguire #sam reimi #5 mai 2011 #spider-man 4 #premiera #actor #film

Al 4-lea Spider-Man are premiera pe 5 mai 2011

Fanii seriei Omul- Paianjen vor avea de asteptat pana in pentru a vedea cel mai film nou cu . Reprezentantii studiourilor Columbia Pictures au anuntat miercuri ca -Man 4 va fi lansat in cinematografe pe .
 
Lansarea acestei pelicule va avea loc simultan in toate cinematografele care sunt dotate cu sistemul de inalta rezolutie, .
 
Starurile noii productii vor fi Kirsten Dunst si Tobey Maguire, aceiasi actori care au interpretat celebrele personaje Mary Jane Watson si Peter Parker si in productiile trecute. De regia filmului se va ocupa Sam Raimi, cel care a regizat in anii ’80 filmele horror din seria Evil Dead.
 
Actorul Bruce Campbel a declarat pentru acceshollywood.com ca filmarile la noul Spider-Man vor incepe in ianuarie 2010. El a mentionat ca detine un rol important in aceasta pelicula, fara sa precizeze despre ce personaj este vorba.
 
Speculatiile au aparut deja, o parte dintre fanii filmului fiind convinsi ca Bruce Campbell il va juca pe maleficul Mysterio, un maestru al iluziilor.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Spider-Man 3:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea