Showbiz

#actorie #cinema #akon #r&b #hip hop

Akon vrea sa fie vedeta de cinema


Akon spera sa debuteze si in cinematografie , dupa ce va renunta la cariera sa muzicala. Artistul este deja implicat in tot soiul de proiecte cinematografice, in calitatea de producator sau de compozitor de coloane sonore, insa nu si ca actor.

Akon a dezvaluit ca nu intentioneaza sa lucreze o vesnice, asa cum o fac o multime de alte celebritati . El sustine ca ca retragerea sa va avea loc in 2015 , insa nu exclude posibilitatea unei amanari.

Cantaretul si-a lansat saptamana pe 25 noiembrie noul album intitulat “Freedom”. Materialul include colaborari cu staruri ca Lil’ Wayne (“I’m So Paid”) si T-Pain (“Holla Holla”). Titlul albumului a fost schimbat pe ultima suta de metri; initial acesta trebuia sa se intituleze "Acquited".

Akon urmeaza sa plece in 2009 in turneu. Intr -un interviu acordat unui post de radio bucurestean, el a precizat ca intentioneaza sa se intoarca in Romania cat de curand. Akon a mai concertat in Romania, in urma cu un an, pe plaja unui hotel din statiunea Mamaia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea