Showbiz

#batranete #certificat de nastere #ani #varsta #monden #akon #r&b #alte-genuri #hip hop

Akon nu stie cati ani are

Chiar daca Akon poseda un certificat de nastere , ca noi toti de altfel, artistul nu stie ce varsta are.. „Nu ar face decat sa ma deprime”, a marturisit acesta pentru The Associated Press intr-un interviu recent.

„Nu vreau sa stiu ca imbatranesc. Dupa aia, va trebui sa ma gandesc la controale medicale si la asigurare. Nu vreau asta.”, a mai adaugat artistul.

Mai multe rapoarte i-au pus lui Akon o varsta care variaza intre 25 ani si 35. In 2006, acesta spunea ca are 25. Dar acum, sustine ca certificatul lui de nastere arata ca e nascut pe 16 aprilie 1977, ceea ce ar insemna ca are 31 ani.

Unii l-au acuzat pe artist ca se intinereste voit. Dar, cantaretul, care s-a nascut in S.U.A dar si-a petrecut o buna parte din viata in Senegal , de unde este familia lui, a spus ca pur si simplu niciodata n-a pus pret pe acest detaliu.

„In Africa varsta nu este importanta. Lor chiar nu le pasa. Doar cei din Statele Unite si Europa isi bat capul cu chestia asta”. De asemenea, artistul a adaugat ca atunci cand este intrebat cati ani are, pur si simplu da o cifra care ii vine minte pe moment.

„Momentan ma simt de 21 ani”, zice acesta. „Si o sa am 21 pentru urmatorii 10 ani”, a completat Akon.

In 2006, cantaretul a fost premiat cu mai multe discuri de platina pentru albumul „Konvicted”, care include hituri precum „Smack That” (feat. Eminem) si „Don`t Matter”. „ Freedom ”, cel mai recent album al sau, a iesit pe piata in decembrie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea