Showbiz

#despart #trupa #akcent

Akcent nu se desparte!

Akcent , una dintre trupele romanesti cu cel mai mare succes atat pe plan national , cat si international, nu se desparte, conform suspiciunilor nefondate aparute in ultimul timp.

Datorita succesului international de care se bucura trupa Akcent, baietii nu vor putea onora anul acesta invitatia de a canta in Romania de Revelion. Acesta este motivul care a dat nastere unor zvonuri care afirma ca baietii se despart .

“Nimic mai fals! Sunt informatii eronate , care provin din surse care doresc raul trupei Akcent. Succesul de care se bucura Akcent pe plan international face imposibil ca baietii sa reuseasca sa onoreze toate invitatiile de a canta si in Romania. Mai mult decat atat, Akcent a filmat de curand un nou videoclip, care va fi lansat in luna ianuarie. De aceasta data, baietii isi propun sa surprinda adoptand o noua formula: Mihai va canta la bas, Sorin la tobe, iar Adi va ramane solistul trupei”, a declarat Lucian Mitrea , impresarul trupei Akcent.

Trupa Akcent este intr-o continua ascensiune, cucerind topurile internationale cu piesele care deja i-a consacrat pe plan national. Dupa ce piesa “That’s my name” a ajuns No. 1 in Grecia, Turcia, Egipt si a urcat in primele trei pozitii ale celui mai important post de radio din Franta, baietii se pregatesc sa lanseze in luna ianuarie aceasta piesa si in Olanda, Belgia, Spania si Italia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea