Showbiz

#rock #start #turneu mondial #aerosmith

Aerosmith - debut incendiar al turneului "Cocked, Locked, Ready to Rock" (FOTO)

Rockerii de la Aerosmith au dat startul turneului lor mondial „Cocked, Locked, Ready to Rock” pe 17 mai in Venezuela. 

Asa cum au promis, .

La ora 21.00, un urias banner cu simbolul inaripat al , Brad Whitford, Tom Hamilton si au dat drumul unui mega-show electrizant cu "Back In The Saddle”.

Aerosmith live in VenezuelaAu urmat hituri arhicunoscute, care au pus pe jar audienta: "Love In An Elevator", " (Is So Hardon The Knees)", "Dream On",  "Living on the Edge", „Pink” „Crazy", "Cryin'", "Rag Doll", "I Don’t Want to Miss A Thing", "Sweet Emotion", "Baby Please Do Not Go". „Walk this Way” a inchis apoteotic un spectacol impresionant, o doza de doua ore de rock la calitate maxima.

Intr-o forma de zile mari, solistul Steven Tyler a facut adevarate bai de multime, alergand pe toata lungimea scenei, configurata in forma de T, pentru a ajunge pana in mjlocul publicului. Joe Perry , la fel de neobosit, a schimbat peste zece chitari pe parcursul spectacolului.  Mai multe poze de la concertul Aerosmith din Venezuela gasiti AICI.

Turneul Aerosmith va poposi pe 18 iunie si la Bucuresti. Concertul va avea loc pe 18 iunie la Romexpo, in deschiderea americanilor urmand sa cante trupa Reamonn.

Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas) la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj , la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu , nr. 56.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea